«Ліквідатор» створює нову гілку у компанії під назвою «СанВарта». Благодійну організацію "Волнтерський фонд "СанВарта"

Благодійна допомога від «Ліквідатора» для українців

Наша компанія працює на ринку України вже багато років і стала відомою в ніші санітарної обробки. За цей час співробітниками компанії «Ліквідатор» зроблено багато для зростання якості епідеміологічного та санітарного благоустрою міст та сіл по всій території країни. За нашої роботи наш країна стала більш безпечнішою!

Кожного року ми ставили перед собою мету підняти рівень санітарно-гігієнічної культури як мирного населення, так і промислового виробництва. Також нашою заслугою є модернізація вітчизняного ринку боротьби з різними шкідниками та виведення цього напряму хімічних обробок на загальноєвропейський рівень. Компанія «Ліквідатор» – природоорієнтоване вітчизняне підприємство, для якого важливо забезпечувати працездатність української економіки одночасно з урахуванням екологічних інтересів, а також соціально-економічних потреб суспільства.

Окрім замовних обробок, компанія «Ліквідатор» в обличчі своїх працівників займалася і благодійністю – декілька разів на рік обробляючи неприбуткові організації від різних шкідників. Але після 24 лютого 2022 року перед нами всіма постали нові виклики і ми готові на них відгукнутися. Різноманітні бойові дії, аварійні ситуації техногенного характеру та переміщення великої кількості людей зі сходу країни на захід негативно впливають на санітарно-гігієнічний стан населених пунктів, а також погіршують екологію в країні загалом.

Детальніше на сайті https://licvidator.ua/blagodiyna-dopomoga-vid-likvidatora-dlya-ukraintsiv/